Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

ΣΚΑΝΔΑΛΟ - Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ.κ Νικολάος.


Σκάνδαλο αποτελούν οι συνθήκες διαβίωσης του τέως Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ.κ Αγαθόνικου.

Χορτάσαμε από λόγους , φωτογραφίσεις και πλούσια λόγια τόσο στον χώρο της πολιτικής όσο και της Εκκλησίας...Φυσικά για τον χώρο της πολιτικής δεν έχουμε να σχολιάσουμε κάτι για όλα τα «παραμύθια» που ακούμε τον τελευταίο καιρό στα ΜΜΕ , όμως  γινόμαστε ιδιαίτερα ευάλωτοι όταν πρόκειται για ένα τόσο σημαντικό ζήτημα που αφορά  τον τομέα της εκκλησίας.
Άσχημη εικόνα έχει παρουσιάσει για την κοινωνία των Σπάτων η στάση του νύν  Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ.κ Νικολάου απέναντι στον τέως Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ.κ. Αγαθόνικο, και οι συνθήκες διαβίωσης που προσφέρει ο νύν στον τέως…..



Στην πρόσφατη επίσκεψη μας στο κελί  του τέως Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ.κ Αγαθόνικου, που βρίσκεται στην Ιερό Ναό του Χρίστου στα Σπάτα Αττικής, ήρθαμε αντιμέτωποι με απάνθρωπες συνθήκες διαβίωσης που δε έχουν να κάνουν μόνο με την έλλειψη θέρμανσης αλλά και με πολύ περισσότερα ….Χωρίς πετρέλαιο άφησε ο νύν τον τέως και φυσικά δεν πρόκειται  για ένα απλό αστείο μια και τα συγκεκριμένα άτομα , είναι άτομα υψηλού κύρους και έργου…

Λυπούμαστε βαθύτατα για την συμπεριφορά του νύν  Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ.κ Νικολάου, ο οποίος μένει μέσα στο ζεστό μεγαλοπρεπές μέγαρο της Θουκιδίδου και δεν δίνει δεκάρα για τον τέως Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ.κ. Αγαθόνικο…. Όμως ο καιρός έχει γυρίσματα… και σίγουρα δεν είναι έτσι «ο δρόμος του θεού» ….