Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Επιτροπή Εμπόρων ,καταστηματαρχών και επιχειρηματιών Σπάτων.

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
 
Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή πλήθους κόσμου, ολοκληρώθηκε η προγραμματισμένη αποκριάτικη εκδήλωση στην πλατεία Ξενοφώντος στα Σπάτα στις 25 Φεβρουαρίου 2011 από τους εμπόρους ,καταστηματάρχες και επιχειρηματίες της πόλης μας.
 
Η αποκριάτικη εκδήλωση , περιλάμβανε συμμετοχή κλόουν, ξυλοπόδαρου και ένα πλούσιο τραπέζι από εδέσματα και γλύκα, άφθονο κρασί και αναψυκτικά , καθώς  και δώρα για τα μικρά παιδιά από προσφορές  των ίδιων των καταστημάτων. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε  και το σώμα Ελλήνων οδηγών Σπάτων ,που μέσα από την δική του προσπάθεια εκτέλεσε διάφορα παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους
 
          Οι κάτοικοι και επισκέπτες του Δήμου μας, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την εκδήλωση  χωρίς εισιτήριο ή άλλη οικονομική επιβάρυνση, να ανταμώσουν με τους διοργανωτές  και να διασκεδάσουν με μουσική καρναβαλιού , χορούς και τραγούδια, ξεφεύγοντας από την καθημερινότητα και τα προβλήματα που τους απασχολούν.
 
Κύριος στόχος των εκδηλώσεων ήταν η στήριξη της εμπορικής δραστηριότητας του τόπου μας, με μια  πρωτοβουλία που αναδεικνύει  την ικανότητα του ντόπιου δυναμικού επιχειρηματία ή καταστηματάρχη  να προσαρμόζει την πολιτιστική του παράδοση, την πολιτισμική του αυθεντικότητα στις σύγχρονες απαιτήσεις της εποχής.
 
 
Στην αποκριάτικη εκδήλωση παραβρέθηκαν ο σύλλογος Κορωπίου «ΑΜΕΑ»,  ο κ. αντιδήμαρχος Μαργέτης Αθανάσιος , ο πρόεδρος του τοπικού Συμβουλίου κ.Γιαννάτος Σωτήρης, οι κ. δημοτικοί σύμβουλοι Ζήση Μαρία, Τσαντήλας Χρήστος, Αποσπόρης Ευάγγελος, Κατραμάδος Σταύρος, Στάμου Δημήτρης, Μπέκας Γιώργος, Μποτζιολής Δημήτρης και οι κ. τοπικοί σύμβουλοι Φράγκου Ελένη, Τούντα Μαρία, Μωραΐτη Ιωάννα, Μαργέτης Βασίλης, Ελένη Γκίκα.
 
          Είμαστε σίγουροι ότι, όλοι μαζί μπορούμε να διοργανώσουμε ακόμη καλύτερες εκδηλώσεις όχι μόνο για ψυχαγωγία αλλά ενδυναμώνοντας την παρουσία του πολιτισμού  στην αναπτυξιακή διαδικασία. 
 
Η επιτροπή
 
Αγγελή Κατερίνα
Αργυρός Φίλιππος
Μεϊντάνη Χριστίνα
Μονιάρος Στέλιος
Παπαϊωάννου Κατερίνα
Τζαμιάν  Μάριαμ
Τούντα Πόλυ
Τούντας Γιάννης
Τσιμπούρης Δημήτρης