Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ ΑΥΣΤΗΡΑ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ!!!!!


Γράφει η Κατερίνα Παπαιωάννου
Ίσως η αγορά των Σπάτων να μην αποτελεί στις μέρες μας το σημείο αφετηρίας του απόλυτου shopping, αλλά σίγουρα υπάρχουν τέσσερα  βασικά σημεία μου αποτελούν πόλο έλξης πολλών γυναικών στις μέρες μας, καθώς είναι σημαντικό να μπορέσουμε να περιποιηθούμε την εμφάνιση μας με μικρό κόστος και με εκπληκτικές υπηρεσίες και προϊόντα.
Χρειάζεται πολύ απλά να διασχίσετε την μονοδρόμηση της Βασ.Παύλου και ο πρώτος σταθμός μας είναι το κατάστημα Golden Nails.
Πρόκειται για τον ναό της γυναίκας που προσφέρει την πιο glamorous περιποίηση νυχιών. Τέτοια που τα άκρα σας θα νιώσουν celebrities!!!!!



Σε ένα παιχνιδιάρικο περιβάλλον σε αποχρώσεις του ροζ και του λιλά φιλοξενηθήκαμε για περίπου 2 ώρες απόλυτης απόλαυσης. Η φιλοξενία μας ξεκίνησε με έναν αρωματικό καφέ στο λιλιπούτιο σαλονάκι του καταστήματος, στην υποδοχή. Μας ενημέρωσαν για τις διαθέσιμες προσφορές που υπάρχουν στο κατάστημα και μετά την επιλογή μας βυθιστήκαμε στην απόλυτη χαλάρωση ενός πακέτου μανικιούρ πεντικιούρ μόλις 25 ευρώ!!!! Παράλληλα με την απόλαυση μας είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε με την ιδιοκτήτρια μου μας ενημέρωσε για τις νέες τάσεις και τα χρώματα που θα επικρατήσουν την Άνοιξη -Καλοκαίρι 2012.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το κατάστημα κάθε Τρίτη και Πέμπτη προσφέρει μανικιούρ και πεντικιούρ στα 25 ευρώ, ενώ αν επιλέξετε τεχνικά νύχια από τις επαγγελματίες κοπέλες που γνωρίζουν καλά την τέχνη είμαστε στα 45 ευρώ!!!
Η απόλαυση μας τελείωσε και αφού χαιρετίσαμε τα Golden Girls πεταχτήκαμε δυο βήματα απέναντι για να επισκεφτούμε το Passion for Fashion, το λιλιπούτειο κατάστημα με τις προσφορές γυναικείων ρούχων.
Είναι δυνατόν ένα χρυσωρυχείο ρούχων, αξεσουάρ και παπουτσιών να στεγάζεται σε ένα παλιό κατάστημα μόλις 25τμ. Ανακαλύψαμε πώς εκεί θα μπορούμε να βρούμε ρούχα και αξεσουάρ από 5 ευρώ μέχρι και 20 ευρώ.
Τα κομμάτια που διαθέτει το μαγαζί επιλέγονται ένα- ένα, τόσο από την Ελληνική αγορά όσο και από αγορές του εξωτερικού και τελικά όπως μας δήλωσε η υπεύθυνη του καταστήματος , η φιλοσοφία είναι , ότι η πολυτέλεια είναι προσιτή στα Σπάτα .Αφού διαλέξαμε ένα πράσινο φόρεμα Calvin klein , μια τσάντα από την συλλογή Verde και πέδιλα Nine West, πληρώσαμε τον τεράστιο λογαριασμό των ....60 ευρώ!!! Ναι μόλις 60 ευρώ έκαναν τα κομμάτια που αγοράσαμε και με ένα χαμόγελο στα χείλι κατηφορίσαμε την Βασ.Παύλου για να φτάσουμε στον επόμενο προορισμό μας μια και θέλουμε και σκανταλιάρικα underwear από το γνωστό κατάστημα Christi ’s .

Ο ναός της απόλυτης θηλυκότητας με σκανδαλιάρικα εσώρουχα για καυτές νύχτες και όχι μόνο, ήταν το σημείο που επισκεφτήκαμε στο συγκεκριμένο κατάστημα καθώς υπάρχουν και γωνιές με άλλα είδη όπως παιδικά.
Μετά την περιήγηση μας στην εκπληκτική γωνιά και αφού ενημερωθήκαμε από την ιδιοκτήτρια για τις νέες τάσεις στα γυναικεία εσώρουχα ,επιλέξαμε ένα δαντελένιο σετ στην τιμή των μόλις 40 ευρώ και αφού χαιρετίσαμε τα καλόκαρδα κορίτσια κατηφορίσαμε για τον τελευταίο μας προορισμό , που δεν είναι άλλος από τα Mod’s Hair, γιατί ως γυναίκες έχουμε και ένα πάθος με τα μαλλιά μας!!!

Η ομάδα Mod’s Hair συντονίζουν ένα έμπειρο team κομμωτών και hair stylist που θα σας αφιερώσουν την αμέριστη προσοχή και φαντασία τους για να σας χαρίσουν το πιο ονειρεμένο hair look, που ταιριάζει γάντι στην προσωπικότητά σας. Εδώ και αρκετά χρόνια έχει συνδέσει το όνομά του με όλες τις σύγχρονες τάσεις της μόδας στο hair styling. Σε έναν σούπερ ντιζαϊνάτο χώρο, τo έμπειρο προσωπικό θα σας χαρίσει το χρώμα και το χτένισμα που σας ταιριάζουν, ενώ παράλληλα μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας.
Η ιδιοκτήτρια και επικεφαλής της ομάδας μας ενημέρωσε για τις προσφορές του Απριλίου οι οποίες είναι πολύ προσιτές. Με βαφή ή ανταύγειες δίνεται δώρο το χτένισμα , ενώ αν επιλέξετε να αλλάξετε το look σας , στο κούρεμα, με λούσιμο και χτένισμα παρέχεται μια θεραπεία spa δώρο.
Εμείς αφεθήκαμε στα έμπειρα χέρια και απολαύσαμε με ριζική αλλαγή επιλέγοντας το πακέτο δύο γιατί ως γνωστό είμαστε λάτρες του spa και των αλλαγών.
Το ταξίδι μας ως γυναίκες έφτασε στο τέλος του και μεγάλη ικανοποίηση φεύγουμε από τον ιστορικό δρόμο της Βασ.Παύλου με τις μπαταρίες μας γεμάτες και ποιό όμορφες από ποτέ!!!!!