Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Διάθεση Ελαιολάδου από το Δήμο Σπάτων-Αρτέμιδος


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΠΑΤΩΝ – ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ
ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ ΛΕΥΚΤΡΟΥ
ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΠΑΤΩΝ – ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ
Με εγγραφή από 28 Μαρτίου έως 4 Απριλίου 2012


Αγαπητοί συνδημότες,

Συνεχίζοντας την προσπάθειά μας να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις διάθεσης προϊόντων σε χαμηλές τιμές , μετά τη διάθεση πατάτας , προχωράμε στη διάθεση εξαιρετικά παρθένου ελαιολάδου Μάνης ανωτέρας κατηγορίας απευθείας από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Νεοχωρίου Λεύκτρου, στην τιμή των 2,80€ ανά λίτρο (14€/5lt).


Καλούμε τους δημότες και τους κατοίκους του Δήμου μας που επιθυμούν να προμηθευτούν ελαιόλαδο να συμπληρώσουν τα έντυπα παραγγελίας που διατίθεται σε ηλεκτρονική μορφή στο www.spata-artemis.gr.
Στη συνέχεια τα συμπληρωμένα έντυπα μπορούν:
1)      Να εκτυπωθούν και να κατατεθούν στα Δημοτικά καταστήματα Σπάτων (Βασ. Παύλου 108 & Φλέμιγκ, ισόγειο : κ. Μπούρδης Δημήτριος, τηλ. 210-6632200) και Αρτέμιδος (Λεωφ. Καραμανλή στάση Ασύρματος , 2ος όροφος : κα Αννίτα Πετρογιαννάκη, τηλ. 22940-40903)
2)      Να αποθηκευτούν και το  ηλεκτρονικό αρχείο του εντύπου παραγγελίας να σταλεί ηλεκτρονικά στο info@spata-artemis.gr
Η συγκέντρωση των εντύπων παραγγελίας θα γίνει μέχρι και την Τετάρτη 4 Απριλίου και η διάθεση του ελαιολάδου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Απριλίου από τις 8:00 το πρωί μόνο στην Αρτέμιδα (πλησίον του γηπέδου Αρτέμιδος), σύμφωνα με τα δελτία παραγγελίας, με αλφαβητική σειρά.
                                                                                   
                                                         Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
                                                    ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΤ. ΜΑΡΚΟΥ