Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Ποιος είναι ο επόμενος δήμαρχος φαβορί;;;;;;



Έλαβε τέλος η ψηφοφορία που διενεργήθηκε εδώ και ένα μήνα στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα spata news,και αφορούσε  το εξής θέμα «ποιον θεωρείτε φαβορί δήμαρχο για τις επόμενες εκλογές;;»


Σε ένα δείγμα 103 ατόμων που πήραν μέρος με μοναδική ψήφο ανά ip  λάβαμε τα παρακάτω αποτελέσματα, τα οποία  είναι αρκετά εντυπωσιακά δεδομένου ότι περιμέναμε κάτι καλύτερο για κάποιους από τους κυρίους που συμπεριλάβαμε στην ψηφοφορία με τυχαία θέση …


Συγκεκριμένα ένα ποσοστό μόλις 15% δεν είναι ευχαριστημένο από τα υπάρχοντα άτομα που είναι ήδη δημοτικοί σύμβουλοι και δεν θεωρούν κανένα άξιο για την θέση του δημάρχου, και επίσης δεν θέλουν ούτε και τον τωρινό δήμαρχο αλλά κάποιον άλλο….

Μόλις 1% θέλει τον πρώην δήμαρχο Σπάτων Θανάση Τούντα!! Θανασάκη ο κόσμος δεν ξεχνάει την μονοδρόμηση των Σπάτων!!!!!!


Έκπληξη το γεγονός ότι μόνο ένα 3%  επιθυμεί για δήμαρχο τον αεράτο όμορφο και δραστήριο αντιδήμαρχο μας κ.Πουλάκη ενώ επίσης το ίδιο ποσοστό θέλει πάλι για Δήμαρχο τον πρώην δήμαρχο κ.Τούντα Αντώνη!! 

Τελικά μάλλον για σύμβουλο τoν προτιμούν δεδομένου ότι είχε σαρώσει στις περασμένες εκλογές με ψήφους πάνω από 1000….

Μόλις ένα 6% θέλει τον κ.Γκινοσάτη στην θέση του δημάρχου, δείγμα μικρό για τον κ.Γκινοσάτη που ακούγετε με υποψηφιότητα στις επόμενες εκλογές…ενώ μόλις ένα 7% επιθυμεί τον υπάρχων δήμαρχο !!

Ένα 12% επιθυμεί τον κ μαχητικό και έντονο Κασσίμη πρώην δήμαρχο Λούτσας… ενώ τον ξεπερνάει η υποτιθέμενη υποψηφιότητα της κας ξανθίας όμορφης και ελεύθερης Ραφτοπούλου !!!! (θαυμαστές και υποψήφιοι γαμπροί πολλοί βλέπετε!!!)

Ένα μεγάλο ποσοστό  του 42% επιθυμεί την εκλογή του σοβαρού μορφωμένου αμετανόητου εργένη κου Δημήτρη Μάρκου!! Είναι τελικά άξιος για την θέση ή απλά έχει πολλές θαυμάστριες που ελπίζουν;;;;;;;





 ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ¨----103



ΜΑΡΚΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ
  7 (6%)

ΚΑΣΣΙΜΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
  12 (11%)

ΜΑΡΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
  42 (40%)

ΓΚΙΝΟΣΑΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
  6 (5%)

ΠΟΥΛΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
  3 (2%)

ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ
  13 (12%)

ΤΟΥΝΤΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
  3 (2%)

ΤΟΥΝΤΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
  1 (0%)
ΑΛΛΟΣ
  16 (15%)